Vacature | notarieel medewerker personen en familierecht

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een notarieel medewerker personen en familierecht. Ben jij cliëntgericht, collegiaal en heb je goede communicatieve vaardigheden? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Hoe ziet de functie eruit?

Als notarieel medewerker bij Miranda Van den Broek Netwerk Notarissen behoren cliëntcontact, zelfstandig beheren van dossiers en opmaken van documenten tot je vaste taken. Samen met je collega’s zorg je dat alle dossiers goed beheerd worden en documenten netjes verwerkt worden. Jij zorgt voor het aanleggen van dossiers, het zelfstandig maken van testamenten, samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden en levenstestamenten. Ook ben je verantwoordelijk voor de behandeling van verklaringen van erfrecht. 

 Je komt te werken in een klein, hecht team waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid gestimuleerd worden. Je neemt deel aan interne overlegmomenten en levert een bijdrage aan de kwaliteit van ons kantoor. Uiteraard zijn er goede opleidingsmogelijkheden indien je dat zou wensen.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Een flexibele, alerte collega.
  • Je hebt kennis van zaken, je kunt vaktermen je snel eigen maken.
  • Een pietje-precies. Je gaat secuur te werk en hebt oog voor detail.
  • Minimaal havo en bij voorkeur hbo-werk- en denkniveau.
  • Ervaring op het notariaat is geen vereiste, maar wel heel mooi meegenomen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren notariskantoor met een fijn team bestaande uit één notaris, één kandidaat-notaris, 4 notarieel medewerkers, een administratief medewerker en een boekhouder. Er heerst een informele, cliëntgerichte sfeer. Wij zijn een kantoor waar de menselijke maat voor onze cliënten, ons personeel en ons zelf voor op staat.

Dat betekent dat we verder kijken dan de akte, goed luisteren en meedenken. We staan bekend als een laagdrempelig kantoor dat altijd klaarstaat voor haar cliënten en intermediairs. 

Wat bieden wij jou? 

  • Een afwisselende baan voor minimaal 3-4 dagen in de week.
  • Een fijne werksfeer waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd. 
  • Een informele bedrijfscultuur. 
  • Een uitgebreide kennisbank, ruimte voor cursussen en opleidingen en goede begeleiding.

Interesse?

Wil jij solliciteren naar deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar Miranda van den Broek (m.vandenbroek@vbvnotarissen.nl). Ook voor vragen over de vacature kun je bij haar terecht, of bel naar 0492-522431.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.