Vacature: Notarieel medewerker registergoed in combinatie met personen en familierecht

32-40 uur | zo spoedig mogelijk

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een notarieel medewerker registergoed in combinatie met personen en familierecht. Zit jij graag met je neus in de dossiers en heb je goede communicatieve vaardigheden? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Hoe ziet de functie eruit?

Als notarieel medewerker bij Miranda Van den Broek Netwerk Notarissen behoren aktes maken, financiële administratie en cliëntcontact tot je vaste taken. Samen met je collega’s zorg je dat alle dossiers goed beheerd worden en documenten netjes verwerkt. Je komt te werken in een klein, hecht team waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid gestimuleerd worden. 

Naar wie zijn we op zoek?

● Een flexibele, alerte collega.

● Je hebt kennis van zaken, je kunt vaktermen je snel eigen maken.

● Een pietje-precies. Je gaat secuur te werk en hebt oog voor detail.

● Minimaal havo, maar bij voorkeur hbo-werk- en denkniveau.

● Ervaring op het notariaat is geen vereiste, maar wel heel mooi meegenomen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een ervaren notariskantoor met een fijn team bestaande uit één notaris, één kandidaat-notaris, 3 notarieel medewerkers, een administratief medewerker en een boekhouder. Er heerst een informele, cliëntgerichte sfeer. De wensen en de vragen van onze cliënten staan op de eerste plek. Dat betekent dat we verder kijken dan de akte, goed luisteren en meedenken. We staan bekend als een laagdrempelig kantoor dat altijd klaarstaat voor haar cliënten en intermediairs. 

Wat bieden wij jou? 

● Een afwisselende baan voor minimaal 4 dagen in de week.

● Een fijne werksfeer waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd. 

● Een informele bedrijfscultuur. 

● Een uitgebreide kennisbank, ruimte voor cursussen en opleidingen en goede begeleiding.

Interesse?
Wil jij solliciteren naar deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar Miranda van den Broek (m.vandenbroek@vbvnotarissen.nl). Ook voor vragen over de vacature kun je bij haar terecht, of bel naar 0492-522431.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.